Feedback en garantie

De Dekenkar staat je graag te woord, ook als je klachten hebt. Hieronder staat uitgelegd wat je het beste kan doen als het gaat over verschillende onderwerpen. 

Klachten over de levering
Klachten over de levering dienen telefonisch aan De Dekenkar gemeld te worden. De contactgegevens en openingstijden vind je onder het item contact. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van de klacht. De Dekenkar neemt met de desbetreffende bezorger contact op aangaande de levering van het product. Uiteraard doet het betreffende verzendbedrijf zijn uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren. 

Klachten over het product
Klachten over het product zelf, dienen schriftelijk aan de De Dekenkar gemeld te worden. Dit kan je doen door een mail te sturen naar shop@dedekenkar.nl. De klachten worden doorgaans binnen 5 (zegge: vijf) werkdagen afgehandeld door De Dekenkar. De afhandeling van klachten gebeurt altijd schriftelijk.

Garantie
De producten die op www.dedekenkar.nl worden aangeboden zijn handwerk. Het kan voorkomen dat er oneffenheden of ongelijkheden aanwezig zijn. De Dekenkar gaat ervan uit dat je op de hoogte bent dat de producten niet in een fabriek gemaakt zijn en daarom kwetsbaar kunnen zijn of ongelijkheden kunnen hebben. De Dekenkar kan geen garantie geven op de producten die zij verkoopt. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om schriftelijk contact op te nemen over was-tips/klachten om te kijken wat er mogelijk is om eventuele problemen op te lossen.

Wassen
Je ontvangt bij de bestelling een document met was-tips. De producten zijn kwetsbaar, omdat het handwerk is. Was-temperaturen boven de 30 (zegge: dertig) graden kunnen het product beschadigen. Sommige producten zijn niet geschikt voor de wasmachine. De Dekenkar stuurt bij elke bestelling een op maat gemaakte was-beschrijving en gratis was-tips. 

Afwijkende kleuren

De foto’s op de website zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk gemaakt. Echter kunnen kleuren iets afwijken dan wat de foto weergeeft. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein