Bedenktijd en retourneren


Bedenktijd
De bedenktijd voor een aankoop bij De Dekenkar bedraagt 14 (zegge: veertien) dagen. Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kan je het product retourneren. Als je aan de betaling hebt voldaan, ontvang je het aankoopbedrag en verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling, mits het product niet beschadigd of gebruikt is. Je ontvangt een creditfactuur voor jouw administratie. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Het product kan geretourneerd worden naar:

De Dekenkar
Van der Capellenstraat 42
2593 XD Den Haag

Voorwaarden retourneren
Producten die geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking of een alternatief van gelijke aard. Als het product beschadigd of gebruikt blijkt, dan kan De Dekenkar niet akkoord gaan met de retournering. Je ontvangt dan niet het aankoopbedrag plus de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling. Het product blijft dan uiteraard eigendom van jou en zal worden geretourneerd naar de rechtmatige eigenaar. Deze verzendkosten zijn op kosten van de klant. 

Te laat retourneren
Als de producten zijn geretourneerd zijn buiten de termijn van 14 (zegge: veertien) dagen (termijn bedenktijd), dan kan De Dekenkar niet akkoord gaan met de retournering. Het kan voorkomen dat het product na de termijn bezorgd wordt bij De Dekenkar, omdat op 14e dag het product werd geretourneerd. De retournering is dan nog rechtsgeldig, mits De Dekenkar een officieel bewijs van versturing heeft ontvangen. Dit bewijs ontvang je bij de aanvraag van versturing bij het betreffende verzendbedrijf. 

Bij de retournering ben je als klant verantwoordelijk voor de verzending van het product tot het moment van ontvangen door De Dekenkar. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein