Algemene voorwaarden


Goede algemene voorwaarden zijn niet alleen belangrijk voor de Dekenkar, maar ook voor jou. In dit document staan de algemene voorwaarden van De Dekenkar. Door het akkoord gaan met de algemene voorwaarden van De Dekenkar, is er een overeenkomst tussen jou en deze webwinkel. Lees de algemene voorwaarden van De Dekenkar aandachtig door! Mocht je na het lezen van de voorwaarden vragen hebben, neem dan gerust contact op. De contactgegevens zijn te vinden op www.dedekenkar.nl.

 

Artikel 1 – Webwinkel

1.1.  De webwinkel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op www.dedekenkar.nl  onder ‘Contact’ kan je het KVK-, btw- en rekeningnummer vinden. Je vindt daar ook de contactgegevens van De Dekenkar.

1.2.  De webwinkel van De Dekenkar is voorzien van een SLL-certificaat. Dat betekent dat de website aan alle wettelijke eisen voldoet met betrekking tot de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers wordt aangifte gedaan bij de politie.

1.3.  Jouw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Indien jouw persoonsgegevens aan derden worden verstrekt, gebeurt dit niet zonder jouw toestemming.

1.4.  De Dekenkar is verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.5.  De Dekenkar streeft ernaar om jou te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer je twijfels hebt over de aankoop of service, neem dan gerust contact op.

Artikel 2 – De overeenkomst

2.1.  De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer jij aangeeft akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Dit moment vindt plaats bij de bevestiging van de bestelling. Je krijgt dan de gelegenheid de algemene voorwaarden te lezen en te accorderen. De algemene voorwaarden zijn altijd op te vragen bij De Dekenkar en worden ook toegestuurd met de factuur. De contactgegevens staan op www.dedekenkar.nl onder ‘Contact’. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden op de website.

2.2.  Met de definitieve overeenkomst is De Dekenkar gemachtigd het bedrag van de bestelling van jouw rekening te ontvangen, wanneer je een betaling via iDEAL hebt gedaan, of wanneer een factuur verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling binnen de termijn (aangegeven op factuur) is voldaan, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product. Producten worden pas opgestuurd nadat aan de betaling is voldaan. 

2.3.  Je bent als klant verplicht de betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien je niet binnen de gestelde termijn (aangegeven betaalt, ontvang je een herinnering. Is er na 14 (zegge: veertien) dagen nog niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht na verschillende aanmaningen nog niet aan de verschuldigde vordering zijn voldaan, dan geeft De Dekenkar de incasso uit handen aan een incassobureau. 

2.4.  Nadat je tot aankoop bent over gegaan, ontvang je een schriftelijke bevestiging per e-mail van de aankoop. Daarin staat het product dat je hebt gekocht, wat het kost en waar je met eventuele opmerkingen en/of klachten terecht kunt.

2.5.  De Dekenkar is verplicht het product binnen 30 (zegge: dertig) dagen aan jou te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan word je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht. Na het verstrijken van deze 30 dagen of na de levertermijn aangegeven in de berichtgeving van vertraging, ontvang je het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug. Heb je echter van tevoren aangegeven dat een vervangend artikel ook een optie is, dan zal De Dekenkar een vervangend product leveren, dat zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet. Uiteraard kan je dat van tevoren aangeven of u dat wilt of niet. 

2.6.  De Dekenkar verzend geen producten naar het buitenland.

Artikel 3 – Bedenktijd en retourneren

3.1.  De bedenktijd voor een aankoop bij De Dekenkar bedraagt 14 (zegge: veertien) dagen. Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kan je het product retourneren. Als je aan de betaling hebt voldaan, ontvang je het aankoopbedrag en verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling, mits het product niet beschadigd of gebruikt is. Je ontvangt een creditfactuur voor jouw administratie. De betaling ontvang je binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Het product kan geretourneerd worden naar:

De Dekenkar
Van der Capellenstraat 42
2593 XD Den Haag

3.2.  Producten die geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking of een alternatief van gelijke aard. Als het product beschadigd of gebruikt blijkt, dan kan De Dekenkar niet akkoord gaan met de retournering. Je ontvangt dan niet het aankoopbedrag plus de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling. Het product blijft dan uiteraard eigendom van jou en zal worden geretourneerd naar de rechtmatige eigenaar. Deze verzendkosten zijn op kosten van de klant. 

3.3.  Als de producten zijn geretourneerd zijn buiten de termijn van 14 (zegge: veertien) dagen (termijn bedenktijd), dan kan De Dekenkar niet akkoord gaan met de retournering. Het kan voorkomen dat het product na de termijn bezorgd wordt bij De Dekenkar, omdat op 14e dag het product werd geretourneerd. De retournering is dan nog rechtsgeldig, mits De Dekenkar een officieel bewijs van versturing heeft ontvangen. Dit bewijs ontvang je bij de aanvraag van versturing bij het betreffende verzendbedrijf. 

3.4.  Bij de retournering ben je als klant verantwoordelijk voor de verzending van het artikel tot het moment van ontvangen door De Dekenkar. 

3.5. Artikelen in de sale/opruiming kunnen niet worden geruild!

 

Artikel 4 – De prijs

4.1.  De prijzen die op www.dedekenkar.nl staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer je het product toevoegt aan de winkelwagen.

4.2.  De prijs die bij het product op www.dedekenkar.nl wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. Je betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan jou bevestigd wordt, indien je elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld. 

4.3.  Wanneer je een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, kom je achteraf ook niet in aanmerking voor korting. Per product staat aangegeven of er een actie geldt.

Artikel 5 – Klachten en garantie

 5.1.  Klachten over de levering dienen telefonisch aan De Dekenkar gemeld te worden. De contactgegevens en openingstijden vind je onder het item contact. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van de klacht. De Dekenkar neemt met de desbetreffende bezorger contact op aangaande de levering van het product. Uiteraard doet het betreffende verzendbedrijf zijn uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren. 

5.2.  Klachten over het product zelf, dienen schriftelijk aan de De Dekenkar gemeld te worden.  Dit kan je doen door een mail te sturen naar shop@dedekenkar.nl. De klachten worden doorgaans binnen 5 (zegge: vijf) werkdagen afgehandeld door De Dekenkar. De afhandeling van klachten gebeurt altijd schriftelijk.

5.3.  De producten die op www.dedekenkar.nl worden aangeboden zijn, zijn handwerk. Het kan voorkomen dat er oneffenheden of ongelijkheden aanwezig zijn of ongelijkheden kunnen hebben.. De Dekenkar gaat ervan uit dat je op de hoogte bent dat de producten niet in een fabriek gemaakt zijn en daarom kwetsbaar kunnen zijn. 

5.4.  Je ontvangt bij de bestelling een document met was-tips. De producten zijn kwetsbaar, omdat het handwerk is. Was-temperaturen boven de 30 (zegge: dertig) graden kunnen het product beschadigen. Sommige producten zijn niet geschikt voor de wasmachine. De Dekenkar stuurt bij elke bestelling een op maat gemaakte was-beschrijving en gratis was-tips. 

5.5.  De Dekenkar kan geen garantie geven op de producten die zij verkoopt. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om schriftelijk contact te hebben over was-tips/klachten om te kijken wat er mogelijk is om eventuele problemen op te lossen.

5.6.  De foto’s op de website zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk gemaakt. Echter kunnen kleuren iets afwijken dan wat de foto weergeeft.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein